Braun CafeHouse სახელმძღვანელო

Braun CafeHouse
7.6 · 2
PDF სახელმძღვანელო
 · 44 გვერდი
Ინგლისური
სახელმძღვანელოBraun CafeHouse
Type 3104

CaféHouse PurAroma

CaféHouse PurAroma Plus

CaféHouse PurAroma DeLuxe

KF520 560 570 MN Titel KURTZ DESIGN 15.06.10
KF 520
KF 560
KF 570
99364377_KF520_1 Seite 1 Mittwoch, 16. Juni 2010 8:52 08

იხილეთ Braun CafeHouse სახელმძღვანელო უფასოდ აქ. ეს სახელმძღვანელო მიეკუთვნება ყავის მადუღარები კატეგორიას და მომხმარებელთა მიერ 2 საშუალოდ 7.6 -დან. ეს სახელმძღვანელო ხელმისაწვდომია შემდეგ ენებზე: Ინგლისური. გაქვთ შეკითხვა Braun CafeHouse-თან დაკავშირებით ან გჭირდებათ დახმარება? დასვით თქვენი შეკითხვა აქ

დახმარება გჭირდებათ?

გაქვთ შეკითხვა Braun და პასუხი სახელმძღვანელოში არ არის? დასვით თქვენი შეკითხვა აქ. წარმოადგინეთ თქვენი საკითხის მკაფიო და ყოველისმომცელი აღწერა და თქვენი შეკითხვა. რაც უფრო კარგად არის აღწერილი თქვენი პრობლემა და შეკითხვა, მით უფრო ადვილი იქნება Braun -ის სხვა მფლობელებისთვის კარგი პასუხის გაცემა.

შეკითხვების რაოდენობა: 0

ზოგადი
Braun
CafeHouse
ყავის მადუღარა
4210201634478
Ინგლისური
Ინსტრუქცია (PDF)

ვერ პოულობთ თქვენს შეკითხვაზე პასუხს სახელმძღვანელოში? თქვენ შეგიძლიათ იპოვოთ პასუხი თქვენს შეკითხვაზე FAQ-ში Braun CafeHouse ქვევით.

რამდენად ხშირად ჭირდება ჩემს ყავის აპარატს ნადებისგან წმენდა?

ყავის აპარატის ნადების მოშორების საჭიროება დამოკიდებულია მისი გამოყენების სიხშირესა და წყლის სიხისტეზე. წყლის მაღალი სიხისტის შემთხვევაში, რეკომენდირებულია ნადების წმენდა თვეში ერთხელ, ხოლო რბილი წყლის შემთხვევაში საკმარისია კვარტალურად.

რა არის ჩემი ყავის აპარატის ნადებისგან გაწმენდის საუკეთესო გზა?

ყავის აპარატის ნადებისგან გასაწმენდად, რეკომენდირებულია ნადების მოსაშორებელი თხევადი საშუალება, რომლის ეტიკეტიც მიუთითებს მის შესაბამისობას ყავის აპარატზე გამოყენებისათვის.

რა არის ესპრესო?

ესპრესო არის მცირე რაოდენობით კონცენტრირებული ყავა.

რამდენ ხანს შემიძლია ყავის მარცვლების შენახვა?

ვარგისიანობის ვადა შეგიძლიათ იხილოთ ყავის მარცვლების შეფუთვაზე. ვარგისიანობის ეს ვადა მოქმედებს შფუთვის გაუხსნელ მდგომარეობაში შენახვისას.

რა არის ყავის შესანახად საუკეთესო საშუალება?

რეკომენდირებულია ყავის შენახვა ჰერმეტულ და სუფთა კონტეინერში.

როგორ მოქმედებს საფქვავი ყავის გემოზე?

ყავის მარცვლების დაფქვა ძლიერ გავლენას ახდენს ყავის გემოზე. თუ ყავის მარცვლები ძალიან წვრილად არის დაფქული, თქვენ გექნებათ უფრო ძლიერი გემო, ხოლო თუ დაფქული უფრო უხეშია, თქვენ გექნებათ უფრო რბილი გემო.

Braun CafeHouse-ის სახელმძღვანელო ხელმისაწვდომია Ქართული ენაზე?

სამწუხაროდ, ჩვენ არ გვაქვს Braun CafeHouse-ის სახელმძღვანელო Ქართულიენაზე ხელმისაწვდომი. ეს სახელმძღვანელო ხელმისაწვდომია Ინგლისური ენაზე.

თქვენი შეკითხვა არ არის ჩამოთვლილი? დასვით თქვენი შეკითხვა აქ

შედეგი არ არის